ACTUEEL

Klaas Koops interim-directeur van De Friese Wouden

Zorgbestuurder Klaas Koops wordt interim-directeur van De Friese Wouden, onderdeel van de Kwadrantgroep, per 1 januari 2010. Hij stuurt straks de bedrijfsvoering van de zorginstelling aan en richt hij zich op de innovatieve ontwikkelingen in de organisatie.

Koops volgt Herman Blom op

De raad van bestuur van de Kwadrantgroep heeft Koops in overleg met de raad van commissarissen aangesteld voor de overgangsperiode naar een vaste opvolger van Herman Blom, die onlangs afscheid nam.

Aansturing De Friese Wouden

Koops werkt straks samen met het management, de ondernemingsraad en de cliëntenraad van De Friese Wouden en met de overige onderdelen van de Kwadrantgroep. De verantwoordelijkheid voor de Kwadrantgroep en De Friese Wouden ligt bij de zittende leden van de raad van bestuur: Chris Marsman van Zorggroep Friesland en Nico Medema van Palet.

Loopbaan Klaas Koops

Koops is de afgelopen acht jaar bestuurder geweest bij Verslavingszorg Noord Nederland. Eerder was hij onder meer actief in de Landelijke Vereniging voor Thuiszorg. Verder was hij bestuurder van organisaties als de Provinciale Stichting Kraamzorg, Kruiswerk in Groningen, Thuiszorg Ommelanden, GGZ en Verslavingszorg Noord Nederland. Momenteel werkt hij als zelfstandig interim-manager in organisatieadvieswerk.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top