ACTUEEL

Twee nieuwe leden treden toe tot raad van toezicht Rijnstate

Olav Muurmans en Kees Dubbelboer zijn per 1 januari 2017 benoemd tot leden van de raad van toezicht van Rijnstate. Zij volgen Peter van Leeuwen en Han Looten op, die beiden terugtreden vanwege het volbrengen van hun maximale statutaire termijn van acht jaar.

Kees Dubbelboer is een finance professional met brede internationale ervaring. Hij is onder meer werkzaam geweest bij Alliander als Manager Corporate Control en bekleedde verschillende (senior) managementposities bij Royal Dutch Shell. Sinds 2009 is hij parttime docent in het 'Executive Master of Finance & Control for the Energy Industry' programma aan de Universiteit van Groningen. Binnen de raad van toezicht van Rijnstate neemt hij de financiële portefeuille over van Peter van Leeuwen.

Olav Muurmans heeft naast zes jaar ervaring als advocaat ruim 25 jaar ervaring in internationaal HR-management in grote organisaties, waaronder Nedcar, Kappa Group en Draka holding. Sinds 2009 verzorgt hij interim management en organisatieadvies vanuit Muurmans Management Services. Binnen de raad van toezicht van Rijnstate buigt hij zich over de HR-portefeuille, die hij overneemt van Han Looten.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top