ACTUEEL

STN thuiszorg vraagt uitstel van betaling

De landelijk opererende thuiszorgaanbieder STN Zorg heeft maandag uitstel van betaling aangevraagd. De directie doet geen mededelingen over de omvang van de schuldenlast.

‘Negatief sentiment’

Volgens de directie ziet STN Zorg zich genoopt tot uitstel van betaling vanwege een terugval van de omzet. Vanwege de aangescherpte eisen voor onderaannemers in de thuiszorg kan STN geen contracten met deze groep sluiten. Ook kampt STN Zorg met -wat de directie aanduidt- als een “negatief sentiment” , dat ontstaan is doordat zorgverzekeraars Agis en Achmea te kennen gaven niet opnieuw contracten te willen sluiten met STN Zorg. De rechtbank oordeelde eind november wel dat beide verzekeraars het contract met STN niet zomaar kunnen opzeggen.

Werkgelegenheid

De directie zegt zich de komende tijd te willen concentreren op de continuïteit van de zorg en het behoud van de werkgelegenheid. Bij de instelling werken circa 1150 mensen die zorg bieden aan drieduizend mensen zorg verleent.
STN Zorg staat voor Samenwerkende Thuiszorg Nederland en levert al ruim tien jaar een breed scala aan diensten, waaronder hulp bij de huishouding, persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding bij dagelijkse activiteiten, in ondermeer Limburg, Midden-Nederland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant en Zeeland.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

guerrero, j

22 juli 2010

dit is oud nieuws, maar hoe kom ik aan mijn jaaropgave 2009?

gr jacqueline, kraamzorg take good care

Top