Finance

Beweging 3.0 besteedt administratie uit aan Raet

Zorgonderneming Beweging3.0 heeft met HR- en salarisspecialist Raet een tienjarige overeenkomst getekend voor de uitbesteding van de personeels- en salarisadministratie.

Salarisadministrateurs Beweging3.0 naar Reat

Beweging3.0 wil met de voorgenomen uitbesteding haar personeels- en salarisadministratie efficiënter uitvoeren en zodoende kosten besparen. De HR- en salarisadministrateurs van Beweging3.0 die bij Raet in dienst treden, krijgen hun werkplek in Utrecht. Zij worden onderdeel van een groep HR- en salarisspecialisten.

Digitale ondersteuning

De administratieve HR-processen worden digitaal ondersteund door Raet Online. De circa 5.000 medewerkers van Beweging3.0 worden de mogelijkheid geboden om belangrijke individuele informatie online te gaan beheren. Vanaf 1 januari kan het personeel altijd en vanaf iedere plek de eigen salarisstrook digitaal bekijken, verlofaanvragen indienen en de eigen gegevens inzien en - indien noodzakelijk - aanpassen. Dit geeft Beweging3.0 de mogelijkheid om hun overige HR-processen, zoals medewerkerontwikkeling, werving en selectie en verzuimmanagement verder te professionaliseren.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

npFfgXWoZYMR

19 april 2013

You Sir/Madam are the enemy of cnofusoin everywhere!

Top