ACTUEEL

Veilig Thuis Brabant Noordoost en Zuidoost gaan zelfstandig verder

Veilig Thuis Brabant Noordoost en Veilig Thuis Brabant Zuidoost zijn met ingang van januari 2017 twee zelfstandige stichtingen. Voorheen waren dit afdelingen onder Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant, dat sinds 12 december 2016 Jeugdbescherming Brabant heet.

Dit meldt Jeugdbescherming Brabant.

In Veilig Thuis zijn het voormalige Advies en Meldpunt Kindermishandeling en de Steunpunten Huiselijk Geweld samengevoegd. Veilig Thuis Brabant Noordoost werkt voor zestien gemeenten in de regio Den Bosch/ Oss, Veilig Thuis Zuidoost Brabant voor 21 gemeenten in de regio Eindhoven/Helmond. Veilig Thuis levert een bijdrage aan het creëren van een veilige thuissituatie voor jong en oud en het stoppen van geweld.

Door de nieuwe organisatie hebben Veilig Thuis Brabant Noordoost en Zuidoost Brabant een eigen identiteit en uitstraling, aldus Jeugdbescherming Brabant. Directeur van Veilig Thuis Brabant Noordoost is Tosca Hummeling, van Veilig Thuis Zuidoost Brabant is dit Judith Kuijpers. René Meuwissen blijft als bestuurder verbonden aan beide stichtingen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top