ACTUEEL

Nieuwe bestuurder voor De Gelderhorst

Judith Reiff-De Groen wordt per 1 maart 2017 bestuurder van De Gelderhorst in Ede. Ze volgt Jan Tempelaar op, die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt.

Reiff (56) werkt momenteel als zorgmanager Beschouwende Vakken en Psychiatrie & Psychologie bij Gelre ziekenhuizen Apeldoorn. Zij is daarnaast lid van de raad van toezicht bij verzorgingshuis de Koperhorst. Ze studeerde Beleid en Management in de Gezondheidszorg (BMG) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

De Gelderhorst maakte vorig jaar een bestuurscrisis door nadat de Ondernemingsraad, de Cliëntenraad, de raad van toezicht en de raad van bestuur botsten over de te volgen koers. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) plaatste de zorgaanbieder voor doven en slechthorenden enige tijd onder verscherpt toezicht. De Ondernemingskamer moest er aan te pas komen om de bestuurlijke verhoudingen weer in goede banen te leiden.

Reiff zegt zicht “met enthousiasme en gedrevenheid” te gaan  inzetten om de wereld van de doven te leren kennen. Ze wil zich sterk maken voor het welzijn van de bewoners en medewerkers van De Gelderhorst. judith reiff

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top