ACTUEEL

PGGM stroomlijnt organisatietop

De dagelijkse leiding van coöperatie PGGM komt per 1 januari 2010 in handen van een zeshoofdig Executive Committe (EC).

Leden nieuwe organisatietop PGGM

De nieuwe organisatietop van PGGM bestaat straks uit Martin van Rijn, Chief Executive Officer (CEO); Else Bos, Chief Institutional Business (CIB), tevens plaatsvervangend CEO; Paul Loven, Chief Financial Officer (CFO); Johan van der Ende, Chief Investments Officer (CIO); Harry Vossebeld, Chief Operating Officer (COO); Bart Blanken, Chief Marketing Officer (CMO), per 1 maart in dienst.

Alle kernfuncties in organisatietop

In het EC zijn alle kernfuncties rechtstreeks vertegenwoordigd op het hoogste niveau. Martin van Rijn is verantwoordelijk voor PGGM als geheel. Else Bos gaat zich specifiek richten op de dienstverlening aan pensioenfondsen en andere institutionele klanten, op het gebied van vermogensbeheer en pensioenbeheer. Zij wordt tevens plaatsvervangend CEO. CFO Paul Loven startte per 1 november. Johan van der Ende en Harry Vossebeld vervulden reeds een leidinggevende positie op het gebied van respectievelijk de beleggingen en pensioenbeheeractiviteiten. Bart Blanken treedt per 1 maart 2010 in dienst als CMO. Hij wordt verantwoordelijk voor de retailactiviteiten. Bart Blanken is op dit moment directeur van de Stichting IZZ.

Toekomstvisie

Martin van Rijn:”Wij willen ons verantwoorde pensioen- en vermogensbeheer voor pensioenfondsen voortzetten en uitbreiden door nog beter in te spelen op de marktontwikkelingen en de wensen van onze klanten. Daarnaast richten we ons op verdere versterking van de coöperatie en de binding met de sector zorg en welzijn met toegesneden financiële dienstverlening. De nieuwe organisatiestructuur maakt het mogelijk een nog krachtiger en betrouwbaarder partner te zijn voor pensioenfondsen, hun deelnemers en de leden van PGGM.’

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top