ACTUEEL

GGZ Eindhoven wint ZorgVoorBeter-prijs

GGZ Eindhoven heeft de verkiezing Management van Kwaliteit gewonnen voor haar project ‘Klinische paden’. Dit was naar het oordeel van de jury “niet innovatief, maar wel grondig, instellingsbreed en goed geborgd”, meldt initiatiefnemer ZorgVoorBeter donderdag op haar website.

Traject ‘Management van Kwaliteit’

De jury wees GGZ Eindhoven als winnaar aan met het project ‘Klinische paden’. De strijdt om de titel voor de instelling die het beste werkt aan management van kwaliteit in de organisatie ging tussen de 22 deelnemers aan het traject ‘Management van Kwaliteit’.

Jury

De jury bestond uit Wim Schellekens, hoofdinspecteur Curatieve Zorg IGZ, Krista Kroon, redacteur Zorgvisie en Marlies Ott, programmadirecteur topclass, Erasmus Universiteit Rotterdam, Centrum voor management development in de zorg.

Internationaal

Als prijs mag GGZ Eindhoven volgend jaar haar project presenteren in Nice tijdens het International forum over Quality en Safety in Health Care 2010.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top