ACTUEEL

André Enter benoemd tot directeur zorg bij Vanboeijen

Bestuurder Annette Imhof heeft André Enter benoemd tot directeur zorg bij Vanboeijen. Samen met directeur bedrijfsvoering Johan Dusseljee vormen zij de toekomstige directie van Vanboeijen.

André Enter startte zijn carrière, na het behalen van zijn doctoraal Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, met diverse managementfuncties in de zorg. Hij heeft onder meer gewerkt bij Thuiszorg Het Friese Land en Zorggroep Tellens. In zijn laatste functie werkte hij als directeur (zorg)innovatie bij ouderenorganisatie Stichting De Hoven. Enter is daarnaast maatschappelijk en bestuurlijk actief, onder andere als toezichthouder in de revalidatiesector.

André Enter zal op 1 april aanstaande bij Vanboeijen starten. Door de benoeming van André Enter komt op dat moment een einde aan de interim-periode van Martin Breed.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

D G o

2 februari 2017

Advies aan André Enter. Lees de stukken die sinds eind 2014 door de verschillende bestuurders zijn geproduceerd. Start bij dd notitie van Gerjan Veening.
Dat helpt snel bij het zicht krijgen op de situatie en helpt bij het voeren van de juiste discussie en nemen van de juiste maatregelen.

Top