ACTUEEL

Agis en Tergooiziekenhuizen bouwen samen zorghotel

Tergooiziekenhuizen en Agis Zorgverzekeringen slaan de handen ineen bij de ontwikkeling van een geheel nieuw en innovatief zorghotel. De partijen hebben donderdag een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de bouw van het zorghotel in Hilversum op het terrein van Tergooiziekenhuizen.

Grootste zorghotel van Nederland

Het zorghotel wordt met 140 kamers een van de grootste in Nederland. Met het zorghotel willen Tergooiziekenhuizen en Agis zorg bieden aan iedereen die niet meer in het ziekenhuis hoeft te verblijven voor medisch specialistische zorg, maar wel nog extra zorg nodig heeft voor hij naar huis, verpleeg- of verzorgingshuis kan.  Vooral voor oudere mensen is de overgang van het ziekenhuis naar huis vaak te groot. Daarnaast kost het verblijf daar aanzienlijk minder dan in een ziekenhuis.

Faciliteiten zorghotel

Opname in het zorghotel is mogelijk na verwijzing door de huisarts of specialist. Het zorghotel zal naast de voordelen van een bosrijke omgeving onder andere uitgerust worden met een restaurant à la carte, een fitnessruimte en een grand café.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top