ACTUEEL

GGMD benoemt nieuwe bestuurder

Kees Knol stopt als bestuurder van de Stichting Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke Dienstverlening voor Doven en Slechthorenden (GGMD). Harry Bosma neemt per 1 juni het stokje van hem over.

Harry Bosma heeft na zijn verpleegkundige opleiding sociale wetenschappen gestudeerd en vervolgens zijn MBA behaald. Hij heeft gewerkt bij diverse onderdelen van de Dienst Justitiële Inrichtingen van het ministerie van Veiligheid en Justitie, en daarna met name bij twee multifunctionele zorgorganisaties voor mensen met een verstandelijke beperking. Momenteel is hij werkzaam als divisiedirecteur bij de Stichting Amerpoort te Baarn en als toezichthouder in de VVT. In het verleden was hij onder meer voorzitter van het bestuur van de Nederlandse Beroepsvereniging Tolken Gebarentaal.

Kees Knol is inmiddels zo'n zeventien jaar werkzaam bij GGMD. Hij was eerst directeur en is sinds 2008 bestuurder van de organisatie en de rechtsvoorgangers Madido en DDS. Volgens de GGMD is hij "de gedreven en stuwende kracht" die de organisatie landelijk op de kaart heeft gezet als een professionele en volwaardige ambulante zorg- en dienstverlener voor mensen met een auditieve beperking. "De raad van toezicht dankt en waardeert Kees Knol hier zeer voor."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top