ACTUEEL

De Meent Groep benoemt nieuwe bestuurder

Liesbeth Bomhof is per 1 maart benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van De Meent Groep. Zij volgt Marina Hesen op, die per 1 maart is gestart als voorzitter van de Raad van Bestuur bij RIBW Brabant.

Bomhof heeft als master strategisch management ervaring bij de landelijke overheid, onderwijs en ziekenhuissector. De afgelopen tien jaar werkte zij als senior beleidsadviseur en manager bij MEE/De Meent Groep. Vanwege haar ondernemerschap en goede contacten bij gemeenten en samenwerkingspartners heeft de raad van toezicht veel vertrouwen in Bomhof als bestuurder. Ook is ze een zakelijk en sociaal bevlogen leider, die zich richt op innovatie, samenwerking en verbinding.

De Meent Groep ontwikkelt, bestuurt en biedt staf- en ondersteunende diensten aan MEE Noord en Midden Limburg, MEE Noordoost Brabant, MEE regio 's-Hertogenbosch en MEE regio Tilburg. MEE biedt professionele ondersteuning aan mensen die door een beperking problemen ervaren bij het meedoen in de samenleving. MEE maakt mensen sterker en zelfredzamer zodat meedoen wél mogelijk wordt.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top