ACTUEEL

azM benoemt raad van toezicht

De samenstelling van de raad van toezicht van het academisch ziekenhuis Maastricht is per 1 december gewijzigd. Er zijn twee nieuwe leden benoemd. En de raad heeft een nieuwe voorzitter.

Rokus van Iperen is voorzitter

Rokus van Iperen, voorzitter raad van bestuur Océ NV, is benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht van 1 december 2009 tot en met 30 november 2013. Geert Blijham, voormalig voorzitter raad van bestuur Universitair Medisch Centrum Utrecht, is voor dezelfde periode benoemd tot lid. Hetzelfde geldt voor Karien van Gennip, director Group Public and Government Affairs ING.

Termijn Jan Hommen verstreken

Vanwege het verstrijken van de tweede benoemingstermijn is het lidmaatschap van voorzitter Jan Hommen en lid H. Tent beëindigd.

Samenstelling raad van toezicht azM

De raad van toezicht van het academisch ziekenhuis Maastricht bestaat per 1 december 2009 uit voorzitter R.L. van Iperen en de leden H. Benjamins, voormalig CEO Koninklijke Frans Maasgroep NV, Geert Blijham en Karien van Gennip, director Group Public & Government Affairs ING. Voor de invulling van de vijfde positie is de procedure gestart.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top