ACTUEEL

Carinova start joint venture met Assist Zorg in Huis

Carinova en Assist Zorg in Huis, een dochteronderneming van Vebego, zijn woensdag een joint venture aangegaan voor hulp bij het huishouden. De nieuwe organisatie heet Carinova Huishoudelijke Hulp. Carinova heeft hier een meerderheidsbelang in.

Ontwikkelingen in de Wmo

Carinova zegt in een persverklaring dat ze zich door de ontwikkelingen in de Wmo genoodzaakt voelde om zich anders te organiseren. Als andere reden noemt Carinova de grote facilitaire bedrijven die zich op de thuiszorgmarkt begeven sinds de invoering van de Wmo. Assist Zorg in Huis is een partij die joint venture’s aangaat met bestaande thuiszorgorganisaties.

Resultaten

De partijen hebben in de nieuwe organisatie de ondersteunende diensten teruggebracht tot het hoogst noodzakelijke. Door slimme bedrijfsvoering verwachten Carinova en Assist Zorg in Huis snel positieve resultaten te kunnen boeken in de markt van huishoudelijke verzorging. Ook verwachten zijn nog betere kwaliteit te leveren voor een marktconforme prijs.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Dommerholt Pelskamp

2 januari 2010

Zijn dit de nummers die wij nu moeten gebruiken in plaats van je declaratie en uren staatjes.Want nu heet het nog carinova en die zou afgestoten zijn.

D0mmerholt

17 januari 2010

Het is niet mogelijk om met mijn gebruikersnaam en met mijn wachtwoord in te loggen alles krijgt een foutmelding wat moet ik doen?

Top