ACTUEEL

Nieuw lid raad van bestuur bij Rijndam Revalidatie

Bertjo Renzenbrink start op 1 juni aanstaande als nieuwe bestuurder van Rijndam Revalidatie. Samen met Guido van den Bogaert vormt hij vanaf dat moment de raad van bestuur. Bertjo Renzenbrink volgt Michael Bergen op, die wegens pensionering Rijndam gaat verlaten.

Renzenbrink (1964) is momenteel revalidatiearts en medisch directeur van het Revalidatiecentrum van de Sint Maartenskliniek te Nijmegen. Daarvoor is hij als revalidatiearts en opleider 14 jaar werkzaam geweest in Revalidatiecentrum Roessingh te Enschede. Renzenbrink is opgeleid in De Hoogstraat Revalidatie te Utrecht.

"Michael Bergen is sinds 1988 verbonden geweest aan Rijndam en heeft een zeer grote bijdrage geleverd aan de groei van Rijndam en de positionering van Rijndam als innovatieve expert in medisch specialistische revalidatie", zo licht Boele Staal, voorzitter raad van toezicht toe. "Wij zijn ervan overtuigd dat Renzenbrink een waardige opvolger is van Bergen, die de koers en ontwikkeling van Rijndam als productleider in de medisch specialistische revalidatie verder invulling kan geven."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top