ACTUEEL

Directeur-bestuurder Versa Welzijn vertrekt na 'verschil van inzicht'

Claire Schröder vertrekt als directeur-bestuurder bij Versa Welzijn, een welzijnsorganisatie in Hilversum. Haar vertrek is het gevolg van een verschil van inzicht tussen Schröder en de raad van toezicht over het te voeren beleid. Dat maakte Versa Welzijn gisteren bekend.

Schröder is zelf opgestapt. De raad van toezicht van Versa Welzijn is inmiddels in overleg met het management en de ondernemingsraad over wie de werkzaamheden van de directeur- bestuurder gaat overnemen. 

Brandbrief

De gemeente Hilversum, waar Versa Welzijn onder meer verantwoordelijk is voor buurt- en jongerenwerk, is ontevreden over de welzijnsorganisatie. Wethouder Arjo Klamer (welzijn) stuurde eerder deze week een brandbrief naar de raad van toezicht van Versa Welzijn om orde op zaken te stellen. Klamer stelt in de brief een verandering in het management voor, anders gaat de gemeente op zoek naar andere aanbieders.

In een reactie op de brandbrief liet de raad van toezicht van Versa Welzijn weten in gesprek te gaan met de wethouder van de gemeente Hilversum, “om de problemen op te lossen zodat we de kwaliteit van onze dienstverlening zo goed mogelijk kunnen blijven invullen in Hilversum.” 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top