Vastgoed

Raad van toezicht Waarborgfonds herverdeelt portefeuilles

Alexandra van Huffelen is benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht van het Waarborgfonds voor de Zorgsector (WFZ). Ze volgt in deze rol Victor Goedvolk op.

Goedvolk heeft op 11 april afscheid genomen vanwege het bereiken van de maximale zittingstermijn. Goedvolk maakte deel uit van de raad sinds eind 2007. Zijn opvolger Van Huffelen is algemeen directeur van het Gemeentelijk Vervoersbedrijf (GVB) in Amsterdam en is daarnaast toezichthouder bij onder meer het Catharina Ziekenhuis. Ze is sinds 2014 bij het WFZ betrokken.

Peter van Lieshout is daarnaast benoemd tot vicevoorzitter. Hoogleraar Van Lieshout is sinds 2016 lid van de raad van toezicht van het WFZ. Ook is hij onder meer commissaris bij zorgverzekeraar Menzis.

alexandravanhuffelenlieshout,_peter_van

---

Verschillende trends hebben invloed op de ontwikkeling van de gezondheidszorg en daarmee op zorggebouwen. Naast snelle technologische ontwikkelingen zijn dat ingrijpende demografische trends, veranderende voorkeuren bij diegenen die zorg nodig hebben, maar ook klimaatverandering en de groei van de zorgvastgoedmarkt.
Het IVVD organiseert in samenwerking met Skipr de Zorgvastgoed Dag 2017: een interactief programma met oplossingen voor nieuw en bestaand zorgvastgoed. Meld u nu aan >>>

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top