ACTUEEL

Thebe en De Wever pakken geriatrische revalidatiezorg samen op

Thebe en De Wever gaan intensiever samenwerken op het gebied van geriatrische revalidatiezorg, multidisciplinaire zorg voor ouderen die moeten herstellen na een operatie, ongeval of ernstige ziekte. De Brabantse zorgorganisaties hebben op woensdag 3 mei een samenwerkingsovereenkomst getekend.

De Wever biedt geriatrische revalidatiezorg in de twee Tilburgse behandelcentra Damast en De Hazelaar. Beide bevinden zich in de buurt van de twee locaties van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. Thebe biedt deze zorg in woonzorgcentrum Aeneas in Breda, vlakbij het Amphia Ziekenhuis.

Samenwerken

De zorgorganisaties gaan intensiever samenwerken op het gebied van scholing, het uitwisselen van expertise en het ontwikkelen van best practice-zorgpaden. Ook het samen bespreken van complexe situaties en het ontwikkelen van nieuwe producten die aansluiten bij de zorg- en ondersteuningsbehoeften van cliënten, zoals de revalidatie aan mensen met geheugenproblemen, maakt deel uit van de samenwerking.

Expertise

De Wever en Thebe werken al veel samen, zegt bestuursvoorzitter Luc Kenter van Thebe. "Maar we zijn ervan overtuigd dat we onze cliënten nog beter van dienst kunnen zijn. Dat kan door nog nauwer samen te werken en door gebruik te maken van elkaars sterke kanten en expertise. Daar wordt iedereen beter van."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top