ACTUEEL

Skipr opent inschrijving tweede editie Skipr4C

Met de lancering van een speciale event-website heeft Skipr op 16 mei 2017 de inschrijving van de tweede editie van de Skipr Care & Cure Cycle Challenge (Skipr4C) geopend. De Skipr4C 2017 wordt verreden op 15 september en voert wederom over de zuidelijke Veluwe, met de Posbank als hart van de tocht.

Net als bij de eerste editie is de Skipr4C opgebouwd uit drie elementen, te weten peloton-tocht, ploegentijdrit en een uitgepijlde route van respectievelijk 65, 95 of 125 kilometer. Vanzelfsprekend is de dag weer geheel verzorgd. Dit betekent ontbijt voor vertrek, een mooie lunch onderweg en een pastamaaltijd op de start-finishlocatie als afsluiting.

Ook dit jaar is Siza bereid gevonden om als gastheer op te treden en de locatie 's Koonings Jaght als start en finishlocatie open te stellen.

www.skipr4c.nl

Op de speciale event-website www.skipr4c.nl volgt de komende weken nadere informatie, zoals de bekendmaking van het goede doel waar de deelnemers aan de Skipr4C voor zullen rijden en de gasten voor de mini-talkshow tijdens de uitreiking van de Skipr4C-trui aan de winnaar van de tijdrit.

Op de website is tevens een uitgebreid fotoverslag als ook bewegend beeld van de eerste editie van de Skipr4C terug te vinden. Daarnaast kunnen de tijden van tijdrit, zowel op ploegniveau als individueel niveau, worden terug bekeken. 

Deelname

De Skipr4C staat open voor professionals, managers en bestuurders van zorgorganisaties die als team van zes tot maximaal tien personen de kleuren van hun organisatie willen verdedigen. Om de koers veilig te houden mikt de organisatie op maximaal 300 tot 350 deelnemers. Dit betekent dat het aantal inschrijvingen beperkt is, dus wees  er op tijd bij. Fietsfanaten die er niet in slagen een volledig team op de been te brengen en toch willen meedoen, kunnen worden ingedeeld in één van de gastenteams. 

Wilt u zeker zijn van deelname met uw team of individueel? Schrijf u dan nu in >>>

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top