ACTUEEL

Leonique Niessen vertrekt bij Santeon

Leonique Niessen stopt als directeur van Santeon per 1 oktober. Ze gaat zich de komende periode oriƫnteren op een andere baan.

Niessen is vanaf 1 augustus 2010 als directeur verbonden aan Santeon, de keten van zeven topklinische ziekenhuizen. Douwe Biesma, voorzitter van Santeon, roemt haar "enorme inzet en passie voor Santeon". "Mede onder leiding van Leonique heeft Santeon zich ontwikkeld tot een toonaangevende keten van nu zeven ziekenhuizen die zich gezamenlijk en met de patiënt richten op het continu verbeteren van de kwaliteit van zorg." Dit heeft volgens hem geleid tot internationale erkenning.

Dat Niessen opstapt, ontlokt aan Biesma de kwalificatie "helaas". "Zij was echt de spin in het web. Wij zijn haar zeer dankbaar en wensen haar een mooie volgende stap in haar carrière toe." Zijzelf zegt terug te kijken op een mooie periode binnen Santeon, waar ze met "erg veel plezier” voor heeft gewerkt. "Vooral de focus op Value Based Health Care heeft Santeon op de kaart gezet en mij veel energie gegeven. Het is voor mij persoonlijk een spannende stap om Santeon na zeven jaren los te laten maar het voelt voor mij dat de tijd is aangebroken voor een nieuw stap in mijn carrière."

Het bestuur van Santeon start binnenkort met de procedure voor het aantrekken van een nieuwe directeur.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top