Tech

Jarabee neemt WinCare als centraal elektronisch cliëntendossier

Jeugdhulporganisatie Jarabee in Hengelo heeft gekozen voor het WinCare-platform als centraal elektronisch cliëntendossier. Het platform van Winvision wordt per 1 januari 2018 in gebruik genomen.

Jarebee besloot eind 2016 over te stappen naar een nieuw cliëntendossier, omdat het bestaande systeem niet meer bij "de nieuwe werkelijkheid in de jeugdhulp paste". Begin 2017 verleende de Twentse jeugdhulporganisatie een voorlopige gunning aan Winvision. Na een testperiode koos Jarabee definitief voor WinCare.

Centraal systeem

Roberto Oremus, directeur bedrijfsvoering van Jarabee: "We hebben nu met andere en meer verschillende opdrachtgevers te maken dan voorheen en de manier waarop we jeugdhulp organiseren is compleet veranderd. Wij waren daarom op zoek naar een centraal systeem dat enerzijds het werk van onze professionals mobieler en makkelijker maakt en ons anderzijds ondersteunt in de bedrijfsvoering en administratie."

Zo’n 15 procent van de jeugdhulpsector in Nederland maakt momenteel gebruik van WinCare als centraal elektronisch cliëntendossier.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top