Vastgoed

Aedifica verwerft zorgresidentie in Leersum

Aedifica verwerft zorgresidentie in Leersum

Aedifica heeft een overeenkomst gesloten voor de aankoop van een bouw- en transformatielocatie voor een zorgresidentie in Leersum.

De aanschafwaarde van het project bedraagt initieel ongeveer 2 miljoen euro. Dat bedrag zal oplopen tot 6 miljoen na transformatie en herontwikkeling van het voormalige gemeentehuis op de locatie. Aedifica financiert de aankoop uit eigen kredietfaciliteiten. De 

Hoge zorgbehoefte

Het voormalige gemeentehuis op het terrein zal worden getransformeerd en verbouwd tot een woonzorglocatie in het midden tot hogere segment van de zorgmarkt en richt zich op senioren met hoge zorgbehoeften. Het complex wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2018 opgeleverd met capaciteit voor 26 wooneenheden.

De exploitatie komt in handen van zorgverlener Het Gouden Hart, een private Nederlandse zorgverlener die sinds 2005 actief is op de markt voor seniorenzorg. Aedifica heeft met Het Gouden Hart een triple net huurovereenkomst gesloten voor 20 jaar. Het initiële bruto huurrendement bedraagt circa 6,5 procent. 

 

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top