ACTUEEL

Skipr zendt finale Zinnige Zorg Award live uit

Zorgverzekeraar VGZ maakt dinsdagavond 6 juni bekend welke van de 10 genomineerden de Zinnige Zorg Award 2017 wint. De bijeenkomst wordt live uitgezonden en is vanaf 19.90 uur via Skipr te volgen.

De afgelopen periode kon het publiek via de website www.zinnigezorgaward.nl stemmen op één van de tien genomineerden. Tijdens het live-event worden de drie publiekswinnaars bekend gemaakt. Zij presenteren hun initiatief aan een vakjury. Deze jury bepaalt vervolgens wie de gouden, zilveren en bronzen Zinnige Zorg Award krijgt. Het prijzengeld kunnen de winnaars besteden aan innovatie in de zorg.

Genomineerden

De tien genomineerden voor de Zinnige Zorg Award 2017 zijn 'Keuzehulp galblaas en liesbreuk' van Ziekenhuis Bernhoven, 'Intensive Home Treatment' van stichting Dimence, 'Breast Clinic' van het Albert Schweitzer Ziekenhuis, 'Meer diagnostiek op de huisartsenpost' van Rivas Zorggroep, 'Minder medicijnen door ontbijt' en 'Luchtbrug' van het Radboudumc, 'Stomadouche' van Stomydo, 'LifeVest' van het Academisch Medisch Centrum (AMC) Amsterdam, 'MedEye' van het Deventer Ziekenhuis en 'Voluit leven' van Ernst Bohlmeijer en Monique Hulsbergen. 

Diabetes

In 2016 won zorgidee 'Keer diabetes om' de Zinnige Zorg Award. Door dit concept van de Stichting Voeding Leeft hebben mensen met diabetes type 2 door hun voeding en levensstijl aan te passen minder of zelfs geen medicijnen nodig.


0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top