Finance

Vereniging van zorgfinancials HEAD heeft nieuwe naam

HEAD gaat vanaf 1 september verder als Fizi. De leden van de vereniging van financials in de zorg stemden donderdag in met de naamsverandering. "We luiden een nieuwe fase in. Fizi is een herkenbare en toekomstbestendige naam", licht voorzitter Ellen Kalkhoven toe. "We kunnen zo nog beter zichtbaar maken waar we voor staan en wat we als kennispartner in de zorg kunnen betekenen."

Leden en stakeholders vonden dat de naam HEAD niet meer overeenkwam met de rol van de zorgfinancial nu en in de toekomst en ook niet met de strategie van de vereniging.  Nadat de vereniging was geraadpleegd, is uiteindelijk de naam Fizi voorgelegd aan het algemeen bestuur. Na akkoord van het bestuur was het de algemene ledenvergadering die de naam Fizi definitief aannam.

Fizi staat volgens de vereniging voor vooruitkijken, de blik op de toekomst, de diversiteit binnen de vereniging en de ontwikkeling van het vakgebied met al z'n aandachtsgebieden. "De verzamelde expertise van onze leden zorgt ervoor dat we binnen de zorg een unieke positie hebben", zegt Kalkhoven.

FIZI_logo_300"Fizi is de kennispartner in de zorg met expertise op het gebied van zorgfinanciering", vervolgt de voorzitter. "Onze leden zijn vakspecialisten, die ons platform gebruiken om elkaar te ontmoeten en kennis met elkaar te delen en ontwikkelen. Die expertise zetten we in ten gunste van de zorg in Nederland. Intern doen we dat met gerichte informatie voor onze leden, extern voor onze stakeholders."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top