ACTUEEL

Betty van de Walle is beoogd rvt-voorzitter de Zorgboog

Betty van de Walle-van Veen treedt per 1 juli 2017 toe als lid en beoogd voorzitter van de raad van toezicht van stichting de Zorgboog. Zij neemt in oktober 2017 de voorzittershamer over van de huidige voorzitter Guiljo van Nuland.

Van Nuland, algemeen directeur van Brabant Water N.V., trad in oktober 2009 aan als voorzitter raad van toezicht van de Zorgboog. Hij geeft het stokje over omdat zijn tweede en laatste zittingstermijn is verlopen na acht jaar. Gedurende deze periode heeft de Zorgboog zich doorontwikkeld als een proactieve zorgaanbieder voor alle generaties.

Betty van de Walle heeft ruim twaalf jaar gewerkt als bestuurder van het Elkerliek Ziekenhuis waar ze onlangs afscheid heeft genomen. Zij studeerde in 1990 af als jurist aan de Universiteit van Nijmegen met als afstudeerrichting Gezondheidsrecht. Vanaf begin jaren zeventig heeft ze in diverse functies in onder meer ziekenhuizen in Nijmegen, Leiden en Arnhem gewerkt, om vervolgens in 2004 te starten in het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top