ACTUEEL

Nieuwe toezichthouder voor Kentalis

Marc van den Berg is benoemd tot lid van de raad van toezicht bij Koninklijke Kentalis. Hij neemt het stokje over van Paul Loven die op 1 juli terugtreedt als toezichthouder.

Van den Berg gaat de raad van toezicht bijstaan vanuit zijn financiële en bestuurlijk profiel. Hij heeft bestuurlijke ervaring in de bancaire sector zowel nationaal als internationaal, zo laat de organisatie weten.

Van den Berg is Managing director IT en Innovatie en verantwoordelijk voor IT beleid, architectuur, security en IT operations bij pensioenbeheerder PGGM. Tevens is hij verantwoordelijk voor Facilities en als lid van de raad van bestuur van de Rabo PGGM PPI (CFO) (parttime) verantwoordelijk voor Financiën, Beleggen en Risk in de Premiepensioeninstelling (PPI). Ook is hij betrokken geweest bij de opzet van deze joint venture van Rabobank en PGGM in 2012.

De raad van toezicht van Koninklijke Kentalis bestaat verder uit Pieter van Geel, voorzitter, Susanne Lohf, vicevoorzitter, Anita Wydoodt en Roel Bosker.

Kentalis houd zich bezig met onderzoek, zorg en onderwijs op maat voor mensen met een taalontwikkelstoornis of die doof en/of blind zijn.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top