ACTUEEL

Cancer Care Center werkt samen met Spa Sport Hotel Zuiver

Spa Sport Hotel Zuiver en Cancer Care Center hebben samen een multidisciplinair kankercentrum geopend in Amsterdam. In dit centrum kunnen kankerpatiënten alle nodige paramedische zorg ontvangen onder één dak waarbij Spa Sport Hotel Zuiver ondersteuning biedt bij de sportfaciliteiten en ontspanning.

Voor zover bekend is het Cancer Care Center het eerste oncologische multidisciplinaire centrum in Nederland dat samenwerkt met een wellness centrum ter ondersteuning van de revalidatie na ziekte. De twee organisaties willen het concept uitrollen binnen Nederland en de rest van de Benelux.

Cancer Care Center biedt therapieën aan waardoor kankerbehandelingen beter zijn vol te houden en die het herstel na kanker ondersteunen, zodat mensen sneller en vitaler terugkeren in de maatschappij. De (ex-)kankerpatiënten kunnen naast fysiotherapie, ergotherapie, psychologische zorg, en diëtetiek tevens alternatieve vormen van (na)zorg ontvangen, zoals osteopathie, acupunctuur en mindfulness.

Cancer Care Center heeft inmiddels vijf locaties in Amsterdam en Amstelveen en werkt nauw samen met verschillende zorginstituten, waaronder het Oncologisch Centrum Amsterdam (OLVG Oost, West en BovenIJ Ziekenhuis) en het Antoni Van Leeuwenhoek in Amsterdam.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anna Kok

30 juni 2017

Wat leuk dat jullie aandacht besteden aan de samenwerking tussen Cancer Care Center en Spa Sport Hotel Zuiver. Een kleine correctie. Het is niet zo dat wij samen een vestiging hebben geopend. Wij zijn weliswaar gevestigd op hun complex, maar opereren op zich zelfstandig. Wel is het zo dat onze cliënten voor hun revalidatie gebruik kunnen maken van de sport- en welnessfaciliteiten van Zuiver.
Anna Kok, voorzitter Cancer Care Center Foundation

Top