ACTUEEL

Paul Gielen directeur-bestuurder bij Robuust

Paul Gielen is op 1 januari aangetreden als directeur-bestuurder bij stichting Robuust. Hij volgt zijn interim voorganger Ron Pullen op. Zijn opdracht is om de reorganisatie en positionering van Robuust verder vorm en inhoud te geven.

Paul Gielen

Paul Gielen is als ondernemer in de zorg jarenlang werkzaam geweest in het arbeidsgerelateerde multidisciplinaire werkveld. Hier heeft hij ervaring opgedaan op het gebied van integraal gezondheidsmanagement in een business to bussiness omgeving, zorgprogrammering, procesmanagement, veranderprocessen, kwaliteit, scholing en ondernemerschap.

Robuust

Robuust is in 2005 opgericht voor de ondersteuning van de professionals in de eerstelijnsgezondheidszorg in Zuid-Nederland. Robuust is de koepelorganisatie voor de vier regionale ondersteuningsstructuren (ROS'en): Zee-bra, Rose-Phoenix, Fast en Beyaert. Zij hebben als doel, het bevorderen van een geïntegreerde eerstelijnszorg. Daarbij gaat het vooral om de ondersteuning bij het zorgen voor continuïteit, kwaliteit en samenwerking. Gielen werkt sinds 1 juni 2008 als directeur van Fasteerstelijn en blijft deze functie uitoefenen.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top