Finance

Financiering nieuwbouw Saxenburgh Groep bijna rond

De Saxenburgh Groep in Hardenberg verwacht de financiering voor de nieuwbouw in het eerste kwartaal van 2010 rond te hebben. Dat zei voorzitter van de raad van bestuur Henk van der Wal donderdag 7 januari tijdens zijn nieuwjaarstoespraak. Dat meldt Hardenberg.nu.

Uitdagingen 2010

Volgens Van der Wal zijn de nieuwbouwplannen al wel concreet. Van der Wal verwacht een organisatorisch hectisch jaar. “Grote veranderingen in de ziekenhuisorganisatie, een voorgenomen fusie met de stichting Oldenhaghen in Ommen, het concreet werken met Zorg Zwaarte Pakketten in de Care, het in gebruik nemen van drie nieuwe buckykamers en een nieuwe CT, het voornemen om nu daadwerkelijk te starten met een nierdialysecentrum, het in gebruik nemen van zorgappartementen in Ommen en verdere uitrol van kleinschalige woonvormen in Hardenberg”, vormen de voornaamste uitdagingen voor de Saxenburgh Groep in 2010.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top