ACTUEEL

Marjolein Tasche gaat Franciscus Gasthuis & Vlietland leiden

Marjolein Tasche wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van Franciscus Gasthuis & Vlietland. Met haar aanstelling per 1 oktober zal de raad van bestuur weer op volle sterkte zijn.

Marjolein Tasche is momenteel directievoorzitter HagaZiekenhuis in Den Haag en lid raad van bestuur van de Reinier Haga Groep. Daarnaast vervult zij verschillende bestuurlijke functies zoals bestuurslid stichting transmurale zorg Haaglanden, lid raad van toezicht St. Jacob ouderenzorg Haarlem en voorzitter bestuur Academie Verloskunde Amsterdam Groningen. Na haar opleiding tot fysiotherapeut en huisarts heeft Marjolein Tasche veel bestuurlijke ervaring opgedaan in het HagaZiekenhuis te Den Haag en zij was nauw betrokken bij de fusie van de Reinier Haga Groep.

Tasche volgt Roos van Erp op, die opgestapt is als voorzitter van de raad van bestuur omdat de fusie tussen het Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam en het Vlietland Ziekenhuis voltooid is. Haar opvolger zal zich samen met de andere twee leden van de raad van bestuur, Karen Kruijthof en Mark Janssen, inzetten voor topzorg dichtbij huis in de regio Rijnmond en het verder ontwikkelen van het topklinische ziekenhuis.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top