Vastgoed

Aedifica koopt nog te ontwikkelen zorglocatie in Ede

Aedifica Nederland BV heeft de zorgvastgoedlocatie ‘Huize de Compagnie’ aan de Nieuwe Kazernelaan 10 in Ede aangekocht. De nog te bouwen zorgresidentie zal naar verwachting in de tweede helft van 2018 worden opgeleverd.

De locatie ligt aan de rand van het centrum van Ede op een voormalig kazerneterrein dat volledig wordt herontwikkeld. Een deel van het terrein wordt ontwikkeld tot een moderne woonzorglocatie met 42 woningen voor senioren met hoge zorgbehoeften. De aanschafwaarde van het project bedraagt initieel zo'n 2 miljoen euro en zal inclusief de verbouwingswerkzaamheden oplopen tot 9 miljoen euro.

De exploitatie van de locatie komt in handen van Compartijn, een Nederlandse zorgaanbieder van kleinschalig wonen en hoogwaardige zorg voor senioren die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Compartijn exploiteert vier locaties en zal in de nabije toekomst meerdere woonzorgwoningen in exploitatie nemen. Compartijn is een deelneming van Incluzio, een dochteronderneming van Facilicom Services Group.

Verheugd

Stefaan Gielens, CEO van Aedifica, zegt verheugd te zijn met de aankoop. "Andere investeringen zullen nog volgen." Aedifica Nederland BV is een dochteronderneming van het Belgische Aedifica NV.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top