HRM

SDW komt in lijst beste werkgevers van Nederland

SDW heeft het Beste Werkgevers Keurmerk behaald. Volgens de beoordeling van de eigen medewerkers scoort de Brabantse zorginstelling boven het branchegemiddelde van de gehandicaptenzorg.

SDW heeft een medewerkersonderzoek uitgevoerd waar goed werkgeverschap onderdeel van was. De Beste Werkgevers Score is hiervan het resultaat: SDW scoorde een 7,21 vergeleken met het gemiddelde van de Gehandicaptenzorg van 6,99. De Beste Werkgevers Score is gebaseerd op zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. SDW heeft ongeveer 900 medewerkers in dienst en tientallen locaties in West-Brabant.

"Medewerkers geven aan dat ze trots zijn op het werk dat ze doen en dat het werk hen energie geeft", vat bestuurder Brigite van Haaften de uitkomsten van het medewerkersonderzoek samen. "Ze zijn tevreden over hun ontwikkelingsmogelijkheden en hebben vertrouwen in de toekomst van SDW. Ook hebben ze het gevoel bij SDW te passen en voldoende de kans te krijgen om te doen waar ze goed in zijn. Dat zijn resultaten waar we als organisatie erg blij mee zijn. Dat we dan ook nog beloond worden met het keurmerk is een kers op de taart."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top