ACTUEEL

Ggz-financial maakt overstap naar Máxima MC

Marten Kroese stapt per 1 oktober over naar het Máxima Medisch Centrum (MMC) in Veldhoven/Eindhoven. De nieuwe bestuurder volgt Gerard van Berlo op die op 1 augustus 2017 afscheid neemt van MMC.

Kroese maakt op dit moment deel uit van het bestuursteam van GGZ-instelling Vincent van Gogh in Venray. Hij heeft een uitgebreide staat van dienst in zowel het bedrijfsleven als de zorgsector.  Zo werkte hij onder meer in de accountancy bij PWC als auditmanager en bij Philips International als vicepresident Corporate Internal Audit.  

Voordat hij zijn overstap naar de zorg maakte, was hij bestuurslid bij advocatenkantoor CMS Derks Busmann. Kroese trad in april 2013 in dienst bij Vincent van Gogh in Venray als CFO en lid van het bestuursteam.  Ook is hij actief als toezichthouder in de zorg; hij is nu voorzitter raad van toezicht van Zorggroep Elde in Boxtel  en lid raad van toezicht bij RIBW Brabant in Tilburg.

In Eindhoven  gaat Kroese samen met voorzitter Jan Harm Zwaveling en bestuurder Christianne Lennards de raad van bestuur vormen.

Foto Marten Kroese

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top