ACTUEEL

Peter Bennemeer vertrekt bij Bernhoven

Peter Bennemeer legt zijn functie als algemeen directeur van het Bernhoven ziekenhuis in Uden neer per 1 januari 2018. Geert van den Enden, de huidige financieel en operationeel directeur, volgt hem op.

In 2011 trad Peter Bennemeer aan als bestuurder en heeft hij in het ziekenhuis leiding gegeven aan het concept van 'zinnige zorg'. Nu de basis van de nieuwe strategie is gerealiseerd en de daarmee gepaard gaande transformatie is volbracht, is voor hem een natuurlijk moment aangebroken om het stokje over te dragen.

Opvolger Geert van den Enden is financieel directeur van Bernhoven sinds 1 augustus 2014. Hij was in het verleden manager financiën, beheer en informatievoorziening bij het Vlietlandziekenhuis. Daarna werkte hij als directeur financiën, control en informatisering in de Sint Maartenskliniek waar hij onder meer een ingrijpende verbouwing heeft meegemaakt.

Transitie van de organisatie

De raad van commissarissen schrijft in een persverklaring met spijt kennis genomen te hebben van het besluit van Peter Bennemeer en benadrukt "dat hij een doorslaggevende rol heeft vervuld in de transitie van de organisatie". De raad van commissarissen bedankt Peter Bennemeer "nadrukkelijk voor zijn toewijding ten behoeve van Bernhoven" en wenst Geert van den Enden veel succes in zijn nieuwe rol van algemeen directeur van Bernhoven.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top