ACTUEEL

CIR Revalidatie benoemt nieuwe toezichthouders

Stefanie van Vliet en Marcel Canoy zijn toegetreden tot de raad van toezicht van CIR Revalidatie. Dat maakte de organisatie donderdag bekend.

Van Vliet kent de gezondheidszorg vanuit haar werkzaamheden als Tweede Kamerlid, directeur Parkinson Vereniging en beleidsadviseur bij Zorgverzekeraars Nederland. Daarnaast heeft zij ervaring als toezichthouder als voormalig lid van de raad van toezicht van het ROC van Amsterdam.

Canoy was onder meer werkzaam bij de Europese Commissie, het Centraal Planbureau en bij de Universiteit van Tilburg als hoogleraar zorgeconomie. Momenteel werkt hij bij de Autoriteit Consument en Markt en is lid van de Adviescommissie Pakket van het Zorginstituut Nederland.

Chronische pijn

"Het CIR zit in een segment van de zorg voor mensen die in reguliere ziekenhuizen moeilijk terecht kunnen," zegt Canoy. "Een goede behandeling van mensen met een chronische pijn kan maatschappelijk enorm veel opleveren. Vandaar dat ik graag een bijdrage wil leveren aan het toezicht hierop."

Het CIR behandelt mensen met chronische pijn- en vermoeidheidsklachten in multidisciplinaire poliklinische revalidatieprogramma’s. De organisatie heeft vestigingen in Amsterdam, Velp, Alkmaar en Zwolle.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top