ACTUEEL

St. Anna Ziekenhuis opent dependance in Eindhoven

Het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop opent op 1 maart 2010 een nieuwe dependance in Eindhoven. Voorzitter van de raad van bestuur Ruurd-Jan Roorda spreek in het Eindhovens Dagblad van het ‘uitslaan van de vleugels’.

Nieuwe doelgroepen

Het St. Anna Ziekenhuis wil nieuwe doelgroepen aanboren. Dat is marktwerking, aldus Roorda in het Eindhovens Dagblad. Het ziekenhuis hoopt de wachttijden voor patiënten te verkorten met de nieuwe dependance. In de dependance is diagnostisch onderzoek mogelijk, maar ook is er een priklaboratorium en negen specialismen houden er spreekuur.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Cloosterman

14 januari 2010

Goed initiatief van de heer Roorda. Wellicht zou de heer Roorda ook nog eens kunnen kijken om zijn wachttijden te verkorten naar het succes van Easy Remind Mail Service binnen de Vumc. Deze dienst heeft gezorgd voor een reductie op haar No Shows met 40%,tevens zijn de logistieke processen en de kwaliteit en service op de poli sterk verbetert en de wachttijden verminderd.

Wellicht past bovenstaande dienst ook onder het hoofdstuk "Marketing" bij het St Anna Ziekenhuis??

Top