ACTUEEL

Mooiland en Pantein fuseren

Stichting Mooiland en Stichting Pantein Wonen in Noordoost-Brabant zijn op 1 januari 2010 bestuurlijk gefuseerd. Het gaat om een fusie op het niveau van de raad van bestuur en de raad van commissarissen. De organisaties gaan later in 2010 aan de slag met de voorbereidingen van een juridische fusie.

Vernieuwing en verbetering

Mooiland en Pantein Wonen werken al jaren samen en willen nu samen uitdagingen op het gebied van wonen, zorg, welzijn en leefbaarheid aanpakken. De organisaties hopen door de samenwerking het aanbod van producten en diensten te vernieuwen en te verbeteren.

Onderzoek en monitoring

De organisaties willen tot een integrale aanpak van leefbaarheid in de dorpen en wijken komen. In een persbericht laten Mooiland en Pantein weten: “De samenwerking richt zich op het onderzoeken en monitoren van de opgaven op het vlak van wonen, zorg, welzijn en leefbaarheid in de regio Noordoost Brabant en deze vertalen in concrete en mogelijk ook innovatieve projecten”. Parallel aan de fusie zullen Mooiland en Pantein een samenwerkingsovereenkomst sluiten.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

JanisBenjamin

15 augustus 2011

Neptekst verwijderd door beheerder.

Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 26-08-2011 16:38.

Top