HRM

LangeLand zoekt personeel voor uitbreiding orthopedie

Het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer neemt vanaf dit najaar orthopedische operaties van het HagaZiekenhuis in Den Haag over en is daarom nu hard op zoek naar nieuwe medewerkers. Het ziekenhuis heeft bonussen ingesteld om geschikt personeel te vinden.

Dat meldt het AD.

Het LangeLand werft onder meer anesthesiemedewerkers, operatieassistenten, verkoever verpleegkundigen en verpleegkundigen orthopedie. De aanbrengpremies variëren van 350 tot 450 euro, voor zowel tipgevers als nieuwe werknemers.

Het Zoetermeerse ziekenhuis neemt per 30 oktober operaties over van het HagaZiekenhuis omdat de locatie aan de Sportlaan in Den Haag gedeeltelijk sluit. "We breiden onze capaciteit bij het LangeLand Ziekenhuis uit zodat we deze extra patiënten kunnen ontvangen", aldus Jeanette Koster van het LangeLand in het AD.

Nieuw centrum

Reinier Haga Groep, waarvan het LangeLand onderdeel is, opent in 2019 een nieuw Orthopedisch Centrum in Zoetermeer. Het gebouw komt naast het LangeLand en krijgt met dit ziekenhuis ook een directe verbinding. Koster: "Een aantrekkelijke bijkomstigheid is dat de nieuwe medewerkers als het ware mee kunnen bouwen aan het toekomstige orthopedische centrum dat er komt."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top