ACTUEEL

Tijs van der Wielen benoemd als lid van raad van bestuur Auris

De raad van toezicht van de Koninklijke Auris Groep heeft Tijs van der Wielen benoemd als lid van de raad van bestuur. Hij begint op 1 september 2017 bij Auris.

Tijs van der Wielen is nu werkzaam als transitiemanager in het Havenziekenhuis Rotterdam. Hij begon zijn carrière als unitcoördinator in het Medisch Centrum Haaglanden. Na het afronden van zijn studie Master of Health Administration verruilde hij in 2007 Den Haag voor Rotterdam. Hij werkte in het Maasstad Ziekenhuis als zorgmanager en werd later verantwoordelijk voor de afdelingen HR, Strategie & Verantwoording. Vervolgens werd hij interim bestuurder voor de transitie in het Spijkenisse Medisch Centrum (eigendom van onder meer het Maasstad Ziekenhuis).

De werving naar de voorzitter van de raad van bestuur is nog gaande. De raad van toezicht rekent erop binnenkort de voorzitter raad van bestuur te kunnen benoemen, zodat het bestuur opnieuw compleet is na pensionering van de huidige bestuursvoorzitter Dick de BOer. Van der Wielen krijgt binnen het decentrale besturingsmodel van Auris verantwoordelijkheid voor de beleidsterreinen: HR, ICT, financiën, kwaliteitsbeleid en –handhaving en de beleidsontwikkeling aan de hand van de meerjarenstrategie.

Auris

Auris helpt mensen die problemen hebben met horen, spreken of taal: van peuters die moeite hebben met leren praten, tot volwassenen met ernstige problemen met horen. De organisatie bestaat uit scholen voor speciaal (voortgezet) onderwijs, audiologische centra en behandelzorglocaties. Dagelijks werken ongeveer 1400 medewerkers in het speciaal onderwijs, zorg en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een auditieve en/of communicatieve beperking.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top