ACTUEEL

Martin Bijker gestart als nieuwe directeur Van der Hoeven Kliniek

Martin Bijker is in dienst getreden als nieuwe directeur bij de Van der Hoeven Kliniek, centrum voor klinische forensische psychiatrie, sinds 1 juni. Dit maakt de organisatie nu bekend.

Martin Bijker is door deze aanstelling lid van het directieteam van De Forensische Zorgspecialisten, waar de Van der Hoeven Kliniek onderdeel van is. Hij heeft ruime leidinggevende ervaring in de gezondheidszorg. Hij studeerde economie aan de Universiteit van Groningen. Bijker heeft gewerkt bij onder meer de adviesgroep Gezondheidszorg bij Ernst & Young en de afdeling psychiatrie van het Radboudumc. In de afgelopen jaren was hij directeur bedrijfsvoering bij GGZ Centraal.

De Van der Hoeven Kliniek is een centrum voor klinische forensische psychiatrie. In de Van der Hoeven Kliniek leren patiënten met een tbs-maatregel of een civielrechtelijke maatregel hoe ze op een verantwoordelijke manier kunnen leven. Veilig voor een ander en voor zichzelf. De Van der Hoeven Kliniek heeft twee locaties in Utrecht en één in Amersfoort (De Voorde) en kent drie specialisaties: tbs, KIB (kliniek intensieve behandeling) en Long care voor tbs- en KIB-patiënten.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top