ACTUEEL

Careyn verkoopt vastgoed aan Arcade

Careyn heeft het woongebouw A Capella in Naaldwijk verkocht aan woningcorporatie Arcade. Na een heroverweging op het vastgoed heeft Careyn halverwege 2009 besloten afstand te doen van het gebouw en zich te richten op haar kerntaak: zorg en dienstverlening. Arcade is op 30 december 2009 officieel eigenaar geworden van het gebouw.

Focus op kerntaak

Andre Vermaas, directeur Zorg & Vastgoed van Careyn zegt: "In het hele werkgebied ontwikkelt Careyn, veelal in samenwerking met lokale woningcorporaties, verschillende soorten woonzorgconcepten. Van levensloopbestendige appartementen tot kleinschalige groepswoningen voor mensen met dementie. De zorg wordt afgestemd op het wonen en niet andersom. We bekijken per gemeente wat de wensen zijn van bewoners en proberen daar met Het Nieuwe Wonen bij aan te sluiten. Met de verkoop van A Capella aan Arcade kunnen beide organisaties zich volledig richten op hun belangrijkste doelstelling; Arcade de huisvesting en Careyn de zorg en dienstverlening.

A Capella complex

Het A Capella complex omvat 34 koopappartementen, 73 huurappartementen voor 55-plussers, kantoorruimte voor Careyn Thuiszorg en een welzijnsruimte. Arcade is nu eigenaar van 44 sociale huurappartementen, 29 vrije sector huurappartementen, 34 parkeerplaatsen in de ondergronds parkeergarage, het kantoor en het welzijnscentrum. Careyn blijft gehuisvest in het gebouw.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top