ACTUEEL

Skipr 1 jaar event gemist? Bekijk de talkshow

Skipr bestond op 10 december 2009 één jaar. In de Orangerie in Den Bosch heeft ter gelegenheid van het eenjarig bestaan het Skipr 1 jaar event plaatsgevonden. Ruud Koolen, hoofdredacteur van Skipr, presenteerde de talkshow tijdens het event: een discussie over topvrouwen in de zorg en natuurlijk de bekendmaking van de Skipr 99, de ranglijst van de invloedrijkste zorgbeslissers.

Topvrouwen

Te gast in de talkshow zijn Diana Monissen en Mildred Hofkes. Monissen is voorzitter van de raad van bestuur van De Friesland. Hofkes is schrijfster van ‘Wisseling van de wacht’, een boek over diversiteit in de top van organisaties. Wim van der Meeren, voorzitter van de raad van bestuur van CZ, en Tineke Hirschler, voorzitter van de raad van bestuur van het Deventer Ziekenhuis, bespreken met Philip van de Poel hun behoefte aan de ‘excuus-Truus’ aan de top.

Skipr 99

Daarnaast staat de talkshow in het teken van de Skipr 99. Roger van Boxtel van Menzis is uitgeroepen tot meest invloedrijke zorgbeslisser. Houdt de site van Skipr in de gaten voor updates over de 99 uitverkorenen.

Bekijk de talkshow op Skipr WebTV.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top