ACTUEEL

Pieter de Bey wordt directeur van Santeon

Pieter de Bey wordt met ingang van 1 december 2017 de nieuwe directeur van Santeon. Hij volgt Leonique Niessen op, die eerder dit jaar heeft aangekondigd Santeon per 1 november aanstaande te verlaten.

Pieter de Bey is op dit moment werkzaam voor the Boston Consulting Group (BCG) in New York, waar hij verantwoordelijk is voor de strategische trajecten van enkele Amerikaanse zorgaanbieders. Hij heeft in 2016 vanuit BCG Amsterdam een belangrijke bijdrage geleverd aan de organisatie van Value-Based Health Care (VBHC) binnen Santeon. Daarvoor was hij werkzaam voor ICHOM (International Consortium for Health Outcomes Measurement) dat een prominente rol speelt bij de verdere verspreiding van VBHC.

Zeer plezierig

Douwe Biesma, voorzitter Santeon: "Ik ben erg blij met de komst van Pieter. We denken dat we met hem de juiste persoon in huis hebben om VBHC vanuit Santeon een krachtige impuls te geven. De eerdere samenwerking verliep zeer plezierig en we zijn erg content dat Pieter onze nieuwe directeur wil worden".

Pieter de Bey zegt veel zin te hebben in zijn nieuwe functie bij Santeon. "Ik ben zeer gemotiveerd om een actieve bijdrage te leveren aan de verdere vormgeving van VBHC binnen Santeon”, aldus De Bey. "Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te leveren aan de agenda van Santeon, die binnenkort geactualiseerd wordt in een nieuw Handvest."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top