Vastgoed

Merem bouwt campus voor medische revalidatie en onderwijs

Merem is gestart met de bouw van een schoolcampus voor medische revalidatie, onderwijs en sport op de hoofdlocatie van de zorgorganisatie in Hilversum. Op de campus komen onder meer een behandelcentrum voor kinderrevalidatie, scholen voor speciaal en regulier onderwijs en een zwembad.

Bouwbedrijf Boele & van Eestere, onderdeel van VolkerWessels, gaat de nieuwbouw realiseren. De eerste stap in de realisatie van de campus is de nieuwbouw van een school van De Kleine Prins, kenniscentrum en aanbieder van speciaal onderwijs aan leerlingen met een lichamelijke of meervoudige beperking of die chronisch ziek zijn. ABN AMRO financiert de eerste fase van de nieuwbouw. 

Ambitie

Susanne van Vegten, voorzitter van de raad van bestuur van Merem: "Onze ambitie is zorg en onderwijs te leveren die naadloos aansluit op de behoefte en wensen van kind en ouders. We vereenvoudigen het leven voor het kind en de ouders door regulier- en speciaal onderwijs, behandel-, sport- en opvangfaciliteiten op één locatie samen te brengen. Dit vormt een uniek concept waarin het kind, met of zonder beperking, participeert in een vertrouwde omgeving, met vaste begeleiders en behandelaars opgroeit en zichzelf kan ontwikkelen."

De bouw gaat op 18 september van start.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top