ACTUEEL

Jeugdzorgaanbieder Juzt benoemt nieuwe bestuurders

De raad van toezicht van Juzt heeft Jos van Nunen en Esther Overweter benoemd tot voorzitter en lid van de raad van bestuur. Zij vervangen interim-bestuurder Wouter Groot, die op 1 november vertrekt bij de Brabantse jeugdzorgaanbieder.

Van Nunen heeft een bedrijfskundige achtergrond en ervaring in het sociale domein. Tot 1 september was hij voorzitter van de raad van bestuur van Lumens in Eindhoven. Van Nunen gaat per 15 oktober aan de slag bij Juzt.

Overweter heeft volgens Juzt ruime ervaring in de jeugdhulpverlening. Momenteel is zij voorzitter van de raad van bestuur van forensisch behandelcentrum Teylingereind, een justitiële jeugdinrichting in Sassenheim. Overweter begint op 1 december bij Juzt.

Ervaring

De raad van toezicht van Juzt zegt uit te kijken naar de samenwerking met Van Nunen en Overweter. "Met hun veelzijdige werkervaring en inhoudelijke kennis gaan zij een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Juzt en de zorg voor jeugdigen en gezinnen." Ook dankt de rvt Groot voor zijn werk voor Juzt. "Wouter Groot heeft als interim-bestuurder een grote bijdrage geleverd aan de kanteling van Juzt en invulling gegeven aan de strategische koers."

Juzt is een organisatie voor specialistische jeugd- en opvoedhulp en vrouwenopvang in gemeenten als Bergen op Zoom, Woensdrecht en Roosendaal. Juzt biedt onder meer zorg aan huis, pleegzorg, dagbehandeling en 24-uurs-zorg aan. 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top