ACTUEEL

Albert Hietink vertrekt als directeur U-center

Albert Hietink treedt per 1 oktober 2017 terug als algemeen directeur van U-center. Na zijn vertrek zal de ggz-organisatie geleid worden door een collegiaal bestuur, bestaande uit Ingrid Weijnen en Ton Habets.

Hietink stond de afgelopen zes jaar aan het roer van U-center. "Onder zijn leiding is de ggz-kliniek in roerige tijden vanuit een pioniersfase doorgegroeid tot een organisatie met een goede basis voor verdere groei en ontwikkeling”, zegt Hans Michels, voorzitter van de raad van commissarissen. "Dit heeft Albert doen besluiten dat daarmee het juiste moment is aangebroken om terug te treden als algemeen directeur. De raad van commissarissen respecteert dit besluit en dankt Albert voor zijn jarenlange gedrevenheid, positieve betrokkenheid en leiderschap."

Zijn opvolgers zijn al werkzaam bij U-center. Weijnen is sinds 2010 directeur behandelzaken bij de organisatie. Ze heeft een achtergrond als psychotherapeut en was onder meer manager bij Riagg Maastricht en Hoofd Behandeling bij Mondriaan Centrum voor Forensisch Psychiatrische Zorg. Habets bekleedt sinds 2016 de functie van directeur bedrijfsvoering bij U-center. Hij heeft ervaring in diverse (financiële) management- en directiefuncties, zowel in het bedrijfsleven als in de zorgsector.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top