ACTUEEL

Insula Dei benoemt nieuwe manager Sector Zorg

Henny Blanke wordt de nieuwe manager Sector Zorg van Insula Dei Huize Kohlmann. Hij gaat vanaf 1 november aan de slag bij de ouderenzorgaanbieder.

Zijn loopbaan omvat volgens de zorgorganisatie ruim 35 jaar werkervaring in zorg en welzijn, waarvan meer dan 25 jaar in management en eindverantwoordelijke functies in de regio Arnhem. Henny Blanke is nu nog manager wonen en zorg bij Vegetarisch Zorgcentrum Felixoord, dat onderdeel is van Icare. In het verleden is hij onder meer werkzaam geweest als directeur zorg bij Siza en als directeur/bestuurder van Revalidatie Techniek Het Dorp.

Insula Dei Huize Kohlmann is een ouderenzorgaanbieder in Arnhem. De organisatie heeft twee locaties: Insula Dei en Huize Kohlmann. De organisatie benoemde in mei jongstleden Karel Verweij tot interim-bestuurder. Hij volgde Barbara Versteegen op, die op non/actief werd gesteld nadat de Inspectie voor de Gezondheidszorg beide locaties onder verscherpt toezicht had gesteld. Het verscherpt toezicht is inmiddels opgeheven.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top