ACTUEEL

Netwerk Kwaliteitsontwikkeling GGz heeft nieuwe directeur

Het Netwerk Kwaliteitsontwikkeling GGz (NKO) heeft Sebastiaan Baan benoemd tot nieuwe directeur. Hij start op 1 oktober.

Baan was de afgelopen drie jaar plaatsvervangend programmaleider bij het NKO. Daarvoor werkte hij onder meer bij het programma Zichtbare Zorg van het ministerie VWS en de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ).

Jeroen Muller, voorzitter bestuur NKO, is blij met de aanstelling van de nieuwe directeur. "Sebastiaan is enthousiast, inspirerend en gedreven in zijn werk. Hij heeft in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van kwaliteitsontwikkelingen in de geestelijke gezondheidszorg en heeft een goed overzicht van alle ontwikkelingen. Daarbij is hij in staat om partijen te verbinden. Wij zijn ervan overtuigd dat Sebastiaan de juiste persoon is om het ingezette beleid van het NKO vervolg te geven." 

Netwerk

Het Netwerk Kwaliteitsontwikkeling GGz is een samenwerkingsverband dat eind 2013 is opgericht. In het Netwerk werken patiënten en naasten, zorgprofessionals, zorgaanbieders en zorgverzekeraars samen in hun streven naar goede, toegankelijke en betaalbare geestelijke gezondheidszorg. Dit gebeurt primair door het ontwikkelen, financieren en begeleiden van kwaliteitsstandaarden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top