ACTUEEL

Aanbieder revalidatiehulpmiddelen kiest voor herkenbaarheid

De JenS Beenhakker Groep gaat vanaf 1 januari 2018 de huidige activiteiten op het gebied van mobiliteitsondersteuning uitvoeren onder één merknaam: Hulpmiddelen Centrum.

JenS Beenhakker is een landelijk opererende speler in de markt van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen. Het bedrijf is ontstaan uit diverse fusies en overnames. Zo nam het JenS Beenhakker in 2016 labels als Lammert de Vries Revalidatietechniek, Revatech en Groene Kruis Winkel over van de KwadrantGroep. Het bedrijf biedt took hulpmiddelen aan onder de naam JenS Beenhakker. Met ingang van 1 januari hanteert het bedrijf alleen nog de naam Hulpmiddelen Centrum.

Vooruitlopend op de naamswijziging heeft de topstructuur een wijziging ondergaan. Met ingang van 1 oktober heeft huidig eigenaar en bestuurder Stefan van Bloemendaal zich terug getrokken als algemeen directeur van JBG. Gerrit van Deutekom heeft Van Bloemendaal in deze rol opgevolgd. Eerder vervulde Van Deutekom de functie van algemeen directeur bij verschillende hulpmiddelenbedrijven in Noord Nederland.

Het directieteam wordt gecompleteerd door Barry van ’t Hull, die als COO/CFO verantwoordelijk wordt voor de operatie en financiën. Hij maakt de overstap van Boer & Croon Corporate Finance, waar hij werkzaam was in de functie van Director. Van Bloemendaal blijft betrokken bij het bedrijf als aandeelhouder en voorzitter van de nog op te richten Raad van Advies.

 

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top