ACTUEEL

ZonMw subsidieert projecten samenwerking eerstelijn

ZonMw stelt een miljoen euro subsidie beschikbaar voor praktijkprojecten multidisciplinaire samenwerking binnen en met de eerste lijn. Zorgverleners en samenwerkingsverbanden kunnen een projectidee indienen bij ZonMw om in aanmerking te komen voor de subsidie.

Projecten

ZonMw stelt als eis aan de projectideeën dat ze zich richten op de ontwikkeling van organisaties of organisatiestructuren voor multi-disciplinaire samenwerking. ZonMw verwelkomt projecten die ingaan op deelvragen rond organisatieontwikkeling zoals governance, het uitwerken van ICT-beleid, vormgeven van patiëntenparticipatie en uitwerking van juridische vraagstukken. Ook projecten gericht op het opzetten van nieuwe samenwerking op nieuwe locaties of in nieuwe vormen zijn welkom.

Subsidieaanvraag ZonMW

De subsidieronde opent op 18 januari en sluit op 25 februari. Per project is geen maximum bedrag vastgesteld. Het totaal te verdelen bedrag is een miljoen euro. Aanvragen kunnen worden ingediend via zonmw.nl/projectnet. Na goedkeuring is er tot 27 mei de tijd om het projectidee uit te werken tot een volledig projectvoorstel.

>. Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top